På tide å stenge inne generasjon SMB!

Jeg skulle ikke falle i fellen å kommentere det, men siden vi har vært så opptatt av at ungdommene og studenter ikke viser hensyn til Covid-19. Så er det på sin plass at noen konfirmere aldersgruppen 35 til 59. Jeg vet ikke hvor mange hundre timer med nyhetssendinger, eller pressekonferanse regjeringer, og bystyret må ha før det går inn til enkelte. Jeg vet og at mange har irritert seg over dem i sosiale medier. Det gjelder ikke ungdommene 13 + eller studenter. De bruker munnbind som aldri før! Meget bra! Eneste der er noen etternølere, men de kommer de tenker jeg.

At vi tar påbudene på alvor.
På fergetur.

De som jeg sikter til er generasjon SMB. Når skal denne gruppen forstå at de og må bruke munnbind? De vandrer rundt på kjøpesentre og butikker. Munnbind skal de ikke bruke og dette gjelder både mann og kvinne. De går forbi deg med et blikk som at ingenting har skjedd. Hva er det denne utbryter gjengen ikke har forstått? Her har myndighetene gått ut og gitt påbud om munnbind. litt over en uke er gått siden påbudet trådde i kraft, og der går utbryter gjengen fremdeles rundt uten munnbind. Viss dere ikke klarer det, må dere heller ikke klandre ungdommene for deres håndtering av pandemien. For den gruppen har tatt grep, og er på lag.

Generasjon SMB

Personlig hadde jeg ikke klart å ha en slik holdning ovenfor påbudet, og restriksjonene. Jeg hadde og følt at jeg var en del av de som ikke tenker på fellesskapet. Jeg kan tenke meg at disse menneskene er de som skriker høyest på en sengepost. Den dagen de eventuelt blir smittet. For ikke snakke om når vaksinen kommer, da er vel de første i køen. Det neste blir vel at kjøpesentre og butikker må påminne folk om påbudet over høyttaleren. Da er nok en ting sikkert. Det er ikke ungdommene, pensjonistene eller de som følger påbudet de snakker til, men utbryter gruppen i alderen 35 til 59 år. Også omdøpt til generasjon Slapp Munnbind Bruk.

7 kommentarer
  1. Helt enig. Opplevde dette nå nylig på Oasen kjøpesenter, personen uten munnbind og kanskje datteren på ca 10/11 år snakket høy og ganske så tett inntil folk inkludert meg, jeg tok avstand med en gang men innerste inne hadde bare lyst til å tilbud henne en munnbind. God helg Raymond.

  2. Veldig bra skrevet av deg, viktig å ikke bare legge skylden på ungdommen når det er flere voksne som ikke tar hensyn til covid -19. Jeg har holdt meg hjemme siden Mars og er så vidt ute av døren, men har lagt godt merke til at enkelte ikke følger de tiltakene som er satt de få gangene jeg har vært ute fordi jeg må. Ønsker deg en god helg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg