Er det bare tidsspørsmål før munnbind tar liv?

Har du lagt merke til den nye trenden? På parkeringsplasser, inni kjøpesentre, bussholdeplasser, parker etc. Det føles som at de er overalt, og flere vil det sikkert komme. Her har vi gått til klima kamp mot forsøpling av naturen som blant annet plastikk. Hva er det vi ikke klarer som de klarer i Kina, Japan etc. I disse landene har dette vært brukt i årevis?

 

Det virker som at når enkelte kommer ut av bussen, på vei til bilen eller i områder der munnbind ikke er like påbudt slippes det rett ned på bakken. Munnbind som kan være rene smittesprederen skal en ikke ta med inn i bilen eller hjem virker det som. Det slippes og en satser, eller håper at andre rydder etter seg. Den holdningen tror jeg ikke de har i enkelte land. Der munnbind har vært en del av hverdagen i mange år. Da tenker jeg at en hadde fått en smekk på fingeren. 

 

 

Vi er vel enig om at dette ikke er et vakkert syn. Det er forsøpling av naturen, og det viser en holdning av mangel på respekt for naturen, mennesker og dyr. Ekstra arbeid for dem som holder renhold og vedlikehold i de forskjellige områdene. (Som at de ikke har nok å gjøre.)  Hva skal vi bruke munnbind for dersom de skal slenge rundt som rene smittekilder etter bruk? Da kan vi like godt bare puste hverandre i ansiktet. Jeg undrer på om dem som har denne slappe holdningen tenker over konsekvensene munnbind kan få for andre? 

 

 

Dine handlinger er det andre som lide under.

 

Jeg spurte en tenåring hva man skal gjøre med brukte munnbind. (For å se hva hun kunne om munnbind.) Hun sa: Du skal ryke trådene og kaste det i bosset. Slik at det ikke skader fugler dersom det ender i naturen. For et fantastisk svar! Så til dere som kaster de bare fra deg. Din latskap kan være skjebnen til en annen. Om det er naturen, mennesker eller dyr. I nyhetene kunne vi høre for en tid tilbake om en hund som svelget et munnbind. Her oppdaget eieren hva som skjedde, men dersom det ikke gjøres, eller dyr i naturen utsettes for det samme. Da går de en grusom tid i møte som i verste fall ender med at dyr dør. Dine handlinger er det andre som lide under. Trist men dessverre sant. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg