Navnebytte. Rart men mer rett!

 

Da er det endelig! Jeg er klar for å starte opp å skrive blogg igjen, under mitt nye navn. Tweenspappa er blitt til GenerasjonZpappa. Hvorfor har jeg gjort dette? Jo! fordi jeg vil alltid være en generasjonzpappa, mens jeg er ikke en tweenspappa noe særlig lenger innen to år. Tweenspappa vil ikke forsvinne helt vekk. Det er hjertebarnet mitt, og jeg vil derfor legge den inn som en kategori i bloggen min. Jeg er veldig klar for å navnebytte, men det er og litt rart på samme tid. Å ta farvel med Tweenspappa.

Hva er hovedmålet med  generasjonzpappa bloggen? Jeg vil ha fokus på generasjon z barn, og deres hverdag. Hva kan være så spennende å skrive om generasjon z barn? Vi skal ikke glemme at de er barn som er født inn i en digital verden. De har ikke krevd det, men fått det opp i fanget. De har nok mer utfordringer i sin hverdag, med press på det ene og det andre. Generasjon z lever nok et mer travelt liv enn vi aner. Dette ønsker jeg å ha fokus på.

Jeg kommer og til å ha gjesteblogg på en måte. Jeg vil nok skrive om ting, der de som kjenner meg, ikke vil kjenne meg igjen i innlegg. Det er fordi det er tanker til andre som ønsker at jeg kan skrive for de. Det er mye mennesker der ute med masse forskjellig ballast i kofferten. Noen av disse skal vi stikke hull på, og gi dagens lys.

Uansett mye spennende på vei, og jeg er klar for å skrive igjen. Jeg lar høre fra meg om ikke så lenge!

Tweenspappa skifter bloggnavn.

Jeg sitter å jobber med en ny og bedre blogg side. Jeg har ikke skrevet på en stund, men er nå klar for å starte opp igjen. I den forbindelse blir det og et nytt blogg navn på denne bloggsiden. Tweenspappa perioden er snart over for meg. Barna vokser til, og da er det ikke noe poeng i å hete Tweenspappa, men den vil ligge som en underkategori.