VI ER BRANN MEDGANGSSUPPORTER!

 

 

VI E BRANN VI ER BERGENS STOLTHET

SK BRANN BERGEN STOLTHET
 

HEIA BRANN HEIA BRANN. BLO ER TJUKKERE EN VANN HEIA BRANN!  HELT FRA KNIKSEN TIL PALDAN. HAR MITT HJERTE STÅTT I BRANN.

VI ER LAGETS 12 MANN !

 

Er vi Brann supportere, eller en gjeng medgangssupportere som de hintet til på fotballkveld med TV2? Ja jeg snakker om oss som går rundt å synger. Vi er Brann Bergen stolthet! Så blir det med det. Vi burde egentlig skamme oss! Det er sannheten. Her ble Brann slaktet nedenom og hjem når de rykket opp av enkelte, men Brann ville mer. Nå sloss de om sølvet. Hvor er supporterne? JA! Det gjelder meg og deg. Igår ville jeg ta med jentene opp, men kampen begynte dessverre 20.00, og jeg trodde den begynte 18.00. Etter klokken 20.30 sover mine søtt, og når kampen er da ferdig i 22.00 tiden. Ville jeg levert to trøtte barn til lærene imorgen, og det er ikke rett ovenfor dem og ungene.

Men hvor er dere som synger Gullet skal hem! Heia Brann, 12 mann, dø for Brann osv?

Hvor er dere som sier dere elsker Brann?

Hvor er Fotballelskede bergensere? 

Når skal vi gå til stadion? Når vi er sikret at vi får gullet hjem igjen? Nei vi burde som sagt skamme oss. Jeg og! Jeg er ikke noe unntak. Det eneste jeg har bidratt med er å henge opp flagget hver hjemmekamp. Det gjorde jeg hele sesongen de var i Obos ligaen også. Da var det ikke mange flagg å se, men jeg var en av dem!

Eneste Brann supporterne som kan gå rund å si. Vi svikter dere aldri. Det er de som trakker ned stadion kamp etter kamp. Om ikke alle kamper, men de fleste.  Hadde vi kommet til cupfinalen, eller sloss om gull. Da hadde vi stilt opp. Da skal vi opp fordi da er vi det som vi er best til. Medgang supportere, Nei Vi må slutte å kalle oss Brann supportere. For er det noe vi ikke er så er det akkurat det. Vi er verdens beste medgangssupportere.

Det vi bør gjøre er å stille opp, og fulle stadion de siste 3 hjemmekampene mot Lillestrøm den 16.10, mot Molde den 23. 10 og mot Sarpsborg 08 den 06.11. Vise den respekt de fortjener. Inntil neste kamp ønsker jeg å bare si. Heia Brann! Jeg skal komme, og beklager at jeg har sviktet dere inn til nå!

#skbrann #fotball #12mann #Bergen #tippeligaen #familie #supporter #sport