Podcast og Podpikene!

Jeg har hørt navnet podcasting. Ikke satt meg noe særlig inn i det, forstått noenlunde konseptet, men ikke mer enn det. Ikke det at jeg ikke følger med i tid, men det har liksom ikke vært min greie. Når jeg hører på radio og den slags ønsker jeg mest musikk, og lite snakk. Skal snakk fenge meg, må det være humor. Min form for humor.  Podcasting kan være fremmed for de fleste. Kort fortalt. Podcasting er lyd eller videofil som kringkastes via nettet. Det kan avspilles på mobil, pc, nettbrett, egne apper for podkaster, medierspillere osv.

For ca 3 uker siden er jeg på et julebord, og kommer i snakk med en av de andre gjestene. Hun ser min form for humor, og anbefaler meg i å se på podcast, og podpikene. Jeg laster det ned, og tenker å gi denne flotte duoen en sjanse.

Det skal litt til for at jeg skal gidde å sitte høre på noen snakke i en times tid, uten at jeg trykker av. Jeg så at hver podcast varer i rundt 1 time. Jeg er som nevnt et musikk menneske, og kan ikke høre så lenge på prat. For da sporer jeg helt av. Da kjenner jeg at kjeder meg tankene kommer inn ! Men det skjedde ikke. Podpikene fikk meg på gli for denne humoren fenget meg. Jeg har sjekket ut andre podcast, men det har ikke vært i nærheten av å falt i smak slik Podpikene gjorde.

 

Det endte med at jeg gikk på jule showet med de, og de skuffet ikke. Hvem er disse Podpikene? Det er to kvinner i sin beste alder, sykepleier av yrke. Som byr på seg selv, og har et avslappende forhold til hva folk tenker om dem. Litt sånn ta oss som vi er, eller bare la vær!  Avslutter gjerne et tema med. Ikkje tenk på det! Denne form for humor liker jeg. Jeg liker folk som tør å bevege seg utenfor den trygge komfort sonen. Det gjør disse damene. De er ikke redd for å si det de mener. Jeg har hørt x antall episoder av dem, og har ikke kjedet meg til nå. 

 

Liker du humor som er på kanten er Podpikene å anbefale på det sterkeste. De leker og med tanken på å ha sitt eget live show. Det må de bare gjøre for jeg tror de har ingen problemer med å fylle lokalet med podpike fans. Jeg skal ihvertfall se på de. For er det noe de klarer så er det å by på seg selv ved å lage god underholdning.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg