Blir vi singelskadet over tid?

Jeg sitter å lese i magasinet B en artikkel av Martine Onstad som heter. Skadet av singellivet, mens jeg har Tracy Chapman, og låten The Promise syngende i ørene. For en kjærlighets låt. Kanskje jeg skal lære meg den først på Gitar? Så kan jeg spille den til en fremtidig kjæreste. I artikkelen kommer det frem slik jeg forstår at kvinner med sterke meninger skremmer mange menn. Hvorfor? Vil mannfolkene ha en kvinne som de kan styre over, og går som en nikkedukke bak dem? Der vil jeg bare si NEI TAKK!

Maybe i was just too picky. Maybe i didn’t want to be close to anyone.

Maybe i’d just be the type who couldn’t feel love.
                                                             Deb Caletti

Er vi mennesker skapt for å være alene? Jeg har vært singel siden mai 2016, og jeg må ærlig si at viss jeg går for lenge singel. Så tror jeg at en blir på en måte singelskadet. Jeg må ærlig si og at jeg undrer på om jeg treffer den rette som jeg vil være med, og som vil være med meg. Jeg leser i intervjuet og at dem bruker ordet sjelevenn. Hva er en sjelevenn? Sjelevenner er vel dem som ser hverandre og BANG! De er skapt for hverandre! Ikke forelskelse ved første blikk, men dem som kan treffes som ukjente, og praten bare går av seg selv. De kjenner hverandre på en måte. Grunnen for at praten bare går kan være fordi dem har så mye til felles. Jeg sier ikke at dette stemmer, jeg bare synser. Kanskje jeg vet om et slikt par også. Uten å nevne noe navn, men selv idag ser en at de to lyser opp sammen, og da her det gått noen år siden de traff hverandre. Tenk hvor herlig det er! De elsker garanter å være i hverandres selskap. Sjelevenner ender tror jeg, ikke på et one night stand. Dem haster ikke på for å få seg et ligg på den andre. Et one night stand er vell for å fore sultne ulver spør du meg. 

Sammen skal vi sloss. Sammen skal vi vinne.

Sammen skal vi bygge. Vår kjærlighet skal ingen annen vinne.

                                                                                                        Raymond Steffensen

Hvordan blir en singelskadet? Det er nok mange sjelevenn forhold som er blitt stoppet av diagnosen singelskadet dessverre. Hvorfor det? Er det for at det er veldig mange feil krasjet forhold der ute slik at en blir skremt vekk fra å finne seg en ny? Jeg tenker på at en går på noen forholdsmell, og en setter alle i samme bås. Eller er kravene våre så skyhøye at en har egentlig ikke en sjanse til å oppnå dem? Jeg vet ikke, jeg bare synser. Hvordan er eksempel drømmemannen? Er det han som barberer seg under armene, napper øyenbrynene, eller bruker maskara? Eller er det han som liker å lar håret gro på eksempel brystkassen? Er han den godhjerta, rettferdige, fryktløse? Eller er han den arrogante, stae, strenge? Er den store drømmen vikingmannen? Var alle vikinger harde tøffe gutter som aldri smilte, kom hjem med det fryktløse blikket? Er det derfor mange menn mer eller mindre begynt å trene på en eller annen måte. For kravene til dem er blitt så skyhøye? Er det for at han med den godt trente kroppen som er inn, eller er den gode runde bamsen og favoritten? Jeg har selv begynt å trene, ikke fordi jeg er i panikk fordi jeg er singel. Neeh!  Jeg  begynte å trene for at mine barn skal ha en sunn far. Som vil gjøre alt han kan gjøre for å leve lenge for dem. En ting er sikkert.Jeg håper at jeg ikke blir så kravstor at jeg ender med å bli singelskadet. 

Hvor går grensen i tid for at en blir på en måte singelskadet? Og er det normalt å være singel over år? Vi er flokkdyr, og trives best slik tenker jeg. Selv om vi har barn fra tidligere forhold. Så trenger vi en make. En som vi kan krype inntil, kjenne varmen av et annet menneske. For det er vel ingen som kan si at de trives som singel og mene det? Kanskje for en liten stund, men i årevis? Neeh den kjøper jeg ikke. Så jævlig er ikke det motsatte kjønn! Jeg tror enkelte blir sære, bitre og/eller kravstore med tiden. Så er det en fasit på det? Eller er den rett og slett så enkel at en må komme seg i et forhold innen kort tid for å unngå å bli singelskadet?

 

AN3AYWBO7EQ

(Dennelinken handler om singelskadet. Veldig bra og anbefales å høre.)

 

#singelskadet #blogg #pappa #mamma #hverdag #kjærlighet #samfunn #hverdag 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg