Bergenshallen Om Søndagene? Ja Takk!

Jeg var på vei til en ishall for noen uker siden med jentene mine. Vi har ikke skøyter så alt må leies. Uheldigvis eller skal jeg si heldigvis nådde ikke vi bussen. Det endte med at vi måtte vente en times tid på neste buss som kunne føre oss til ishallen. Da er valget å stå i 2017, i Norge å vente på en buss som skal forflytte oss fra en bussterminal og til ishallen en time. Jeg står der med de to minste, og det er kalt. Dette skal bli en lang time!

Raymond Steffensen sitt bilde.

Etter en samtale med en god kamerat av meg blir jeg tipset om å ringe opp i Bergenshallen. Jeg velger å gjøre det da det er like lett for oss å forflytte seg til den ishallen fra Oasen. Som til den vi opprinnelig skulle på. Der møter jeg en hyggelig stemme som sier at Bergenshallen er åpen. De låner og ut skøyter, men vi må ha hjelm med selv. Det har vi, og setter oss på bussen som går om ca 8 min  inn til sentrum. Vi tar bussen inn til sentrum og videre med bybanen MOT Bergenshallen. Det går fint. All transport stopper jo rett ved siden av hverandre. Samtidig som ungene får kjøre bybanen som og er stas for dem.

Raymond Steffensen sitt bilde.

Vi kommer opp i Bergenshallen. Jeg ser og at prisen er helt annerledes enn det jeg trodde. I positiv retning altså. Det vil si. Det er familier som må snu litt på kronene, da det er stram økonomi i huskassen deres. Da er dette stedet helt perfekt! Ser en vekk fra bussprisene de er den samme om du skal her eller der. I døren skal jeg betale for oss. Jeg skal og ha skøyter så er klar for å betale ca 360 kroner.Hvorfor skal dette stedet være billigere enn andre steder tenker jeg. I billettluken får jeg beskjed om at jeg skal betale 110 kroner. 110 kroner? Det var mye mindre enn det jeg trodde. Jeg sier vi må og ha skøyter. Hva koster det å leie skøyter? Da får jeg beskjed om at det får vi LÅNE GRATIS! 

Raymond Steffensen sitt bilde.

I Bergenshallen får en komme inn å stå å skøyter til en pris som er levelig for alle. En får som nevnt låne skøyter gratis dersom man ikke har råd til å kjøpe det. Og sist men ikke minst. Det er en behagelig temperatur der oppe. Ingen klaging fra ungene om at det er kalt. Jentene storkoser seg i Bergenshallen, og spør om vi kan reise opp der hver søndag. Så hvorfor ikke! Her skal vi opp så lenge de vil. Bergenshallen er åpen om søndagene mellom kl. 12.00-15.30. I Bergenshallen er det og pingviner og seler som ungene eller voksne kan bruke til å støtte seg på.Dersom det er første gang en skal stå på skøyter. Jeg ser voksne som bruker dem også. Mitt råd. Bergenshallen?  JA TAKK!

 

Raymond Steffensen sitt bilde.

https://tracking.adviralmedia.com/click/391/45942/intersport

#fredag #søndag #helg #familie #pappa #mamma #barn #skøyter #barn #bergenshallen 

2 kommentarer
  1. Hei!
   Hadde jeg hatt 1000 følgere da hadde jeg jublet! Jeg har dessverre ca 20 følgere. Uten om medlemmene som er i facebook gruppen min da. Der er det ca 725 medlemmer. Jeg ønsker å se på utfordringen.
   Men jeg må få jobbe litt rundt temaet. Det er nok et ømt tema for enkelte av dem det gjelder. Noen ønsker ikke barn, mens andre gjør. Jeg skal og skrive om noe jeg ikke har opplevd selv, da jeg har barn. Jeg kunne tenkt og vist litt mer hva du tenker rundt temaet. Send meg en PM på messenger. Navnet er Raymond Steffensen, og du er velkommen til å legge deg til facebookgruppen. raymondsteffensen.blogg.no Jeg ønsker og at du kan være en av dem første til å lese innlegget før det legges ut. Hva sier du til det?

  2. Hei. Jeg har en utfordring til deg. Har tiderligere gitt utfordringen til andre bloggere i Bergens området men ingen som tør å ta den. Desto viktigere syns jeg at det er å ta det opp! Jeg utfordringer deg til å skrive om teamet ufrivillig barnløshet. Grunnen til at jeg vil gi deg denne utfordringen er at det er i dag “tabu” å være ufrivillig barnløs. Så tenker du nok, hvordan skal jeg gjøre det når jeg har barn? Jo, nemlig å bruke følgere dine her på bloggen. Vist du har 1000 følgere her kan jeg garantere deg at minst 2 av de er ufrivillig barneløs. Blir spennende å se om du tar utfordringen!
   Ha en strålende helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg