Tweensen og minsten utfordres i vennskapets magi


 

De siste dagene har tweensen og lillesøstrene hatt litt turbulent forhold. Det er jo normalt grunnet alderforskjellen. Den ene liker å terge den andre, og tweensen synes at minsten er teit av og til. Her kjenner vi oss alle igjen. Den ene er 9 år og den andre er 6 år. Den store klassikeren at den eldste er i en tidsperiode der minsten er kjedelig å være med.  Jeg sitter inni stuen og lytter til samtalen de har på rommet. De vil selvfølgelig leke med my little pony begge to. Den minste som tør å utfordre tweensen og venninne hennes nekter å gi fra seg pony til tweensen.  Hun vil heller ikke leke med henne. 

 

 

Jeg går inn for å løse problemet, og får jo hele leksen på hvor teit den ene er og motsatt. Hvor tar jeg det herfra? Jo! Jeg har sett masse, og da mener jeg masse my little pony med jentene. Jeg vet og at de heter Rainbow  Dash, Pinkie Pie, Apple Jack, Fluttershy og Rarity. Ha! Det er bra for å være en pappa. Å kunne navnene på dem. Jeg ser på jentene og sier. Hhmm… er det dette  my little pony står for? De ser på meg. Jeg sier igjen. Er det dette som er my little pony? Er ikke kraften mellom de fem sammen vennskaps magi? My little pony handler om at vennskap er sterkest.   

Jeg sier ikke mer og går ut av rommet. Det går sikkert 2 minutter og jeg hører latter og lek på rommet. Jeg må selvfølgelig gå inn til jentene for å si. Kjempefint! Der viste dere at når dere leker med my little pony skapes vennskaps magi !!!

Ha en magisk dag videre folkens!

#barn #lek #pony #mylitlepony #vennskap #tweens  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg