Tweensen går på bakekurs.

Her forleden dag var tweens på bakekurs. Det er et kurs som Fau på skolen arrangerer. Jeg må si jeg er veldig stolt av arbeidet de gjør. Kakene er kjempegode, og det er sikkert veldig kjekt for tweensen. Når hun ser gleden i oss i det hun kommer hjem med det som hun har laget. Samtidig som jeg synes det er kjempefint tiltak av Fau som arrangerer det mens de som er kursansvarlig arbeider på frivillig basis.Tenk at det er noen som stiller opp for å lære barna å lage kaker, uten å ta betalt for det. Dette er mennesker som det er mangelvare på i disse tider. Før kunne en oppleve at disse var i mangetall, men nå er det mangelvare. Av den enkle grunn at tiden ikke strekker til i dagens samfunn. så stiller disse opp Meget bra! 

Men viss en klarer å få samlet en gjeng med barn som er villig til å lære, og ikke bare tulle. Ja! Så er det verd å arbeide frivillig for å lære de å blant annet bake synes jeg. Det å se gleden i barna idet de lykkes i sitt arbeid er alltid gøy! Når hun kommer hjem som sagt, og ser at vi er virkelig stolt av henne er vi med å bygger opp selvtilliten på henne. Det ser jeg som veldig viktig i tweens perioden, da de går igjennom så mye. At de ikke bare kommer hjem med noe de har laget, men at det og blir satt pris på. Når en da ser gleden i barnet ja så gleder det og oss som foreldre. Minsten som ønsket og å være med på kurset var det dessverre ikke plass til, men hun tenker ikke så mye på det nå lenger. Hun ser gleden i at storesøsteren kommer hjem med noe som hun får være med å smake på.  Det er dobbel gevinst. stolte foreldre, og en heltinne i lillesøsteren sine øyne. Ja fordi lillesøsteren er stolt av at hun har en storesøster som er så flink! Stor applaus til Fau og kurslederene for deres tiltak

#Tweens #Bakekurs #Fritid #Hverdag #Familie #Barn #Fau #skole #Selvtillit #Mestring

2 kommentarer
  1. Marielle Bratthammer: Hei Ja det er kjempefint, og vi har sjakk kurs og andre spill kvelder også har jeg forstått. Det er med på å forebygge mot hærverk tenker jeg. Desto mer liv på skolen kveldstid. Desto mindre aktivitet fra de som ikke vil annet enn ødelegge. Dersom vi får kunstgress som jeg håper på, og med den fine lekeplassen vi har, ja da er det liv der oppe sikkert hver kveld, og i helgene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg