Chi rimane nel cuore del altri non e Morto’

For 5 år siden 22.02.11, kl 23.35 reiste jeg fra jobb. Etter tidenes kamp med en ungdom. Det hadde pågått over flere dager. jeg arbeidet i barnevernet og denne ungdommen var en stor utfordring. (Arbeidet med ungdom med store adferdsvansker.) Idag var jeg sliten. Jeg kjente at det var ikke lenge før jeg gikk på en sykemelding slik noen av de andre kolleganene mine var endt i, og flere skulle bli i ettertid.

Jeg husker jeg satt i bilen hjem, og ringte til deg for å ha noen å lette tankene mine til. Jeg husker jeg spurte om jeg skulle komme innom deg, da du var sykemeldt og jeg hadde fri dagen etter. Du sa at jeg skulle helle dra hjem å slappe av. Jeg husker at jeg spurte om jeg vekket deg for du hørtes så trøtt ut. Du svarte nei…

Denne telefon samtalen vi hadde sammen brukte jeg på å lette på trykke å fulle med negativ prat. Du lyttet å ga gode råd som vanlig. Hold ut osv. husker jeg du sa.

Hadde jeg vist at når jeg legger på skal jeg aldri mer snakke med deg. At livet skulle forandre seg totalt kl 01.10, 23.02 da ville jeg spart deg for all den negative energien som jeg fulte hodet ditt med i denne samtalen. Jeg ville brukt heller samtalen med å fortelle deg at du var en av mine beste venner. Eller det viste du jo, men fortalt deg hvor mye du betydde for meg og mine…eller det viste du egentlig og. Egentlig vet jeg ikke hva vi skulle snakket om for vi tok bare å formet samtalen når vi ringte. Kanskje jeg ville at samtalen skulle blitt at du hadde sagt til meg at du hadde misstanke om  at du hadde hjerte trøbbel. At du burde vært en tur på legevakten. Eller kanskje du ikke viste det selv. Tenkte sikkert at dette går over.

Det har vært mye tanker oppe i hodet mitt de siste 5 årene. Det er mye glede jeg ville dele med deg. Lite tårer utenom tårene for deg. For hadde du vært i live så hadde det ikke vært så mange tårer. Du er grunnen til tårene som kommer i stille tider, og spesielle anledninger.

Jeg har lgt med et bilde med en tekst skrevet på verdens vakreste språk. Italiensk! Det står Chi rimane nel cuore del altri non e morto ! Som betyr….Den som har liv…(eller lever) i andres hjerter er ikke død.

For meg vil du aldri dø.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg